Poszukiwanie świadków zdarzeń
Moderatorzy: redaktor, Detektyw
-
Poszukiwanie świadków zdarzeń
To usługa biur detektywistycznych, o której pewnie większość ludzi nie słyszała, a dla mnie była bardzo przydatna. Znalezienie świadków kolizji drogowej przez detektywa reprezentującego biuro detektywistyczne w Poznaniu pomogło mi zaoszczędzić mnóstwo pieniędzy. Dzięki ich zeznaniom, potwierdzającym brak mojej winy, mogłem ubiegać się o odszkodowanie w firmie ubezpieczeniowej. Warto poszukać świadków zdarzeń, w których nie było Waszej winy, a jesteście o to posądzeni.
-
Re: Poszukiwanie świadków zdarzeń
O rany, szczerze - nie słyszałam i żałuję wręcz że nie słyszałam, bo to pomaga w ubieganiu się o odszkodowanie i to bardzoColombo pisze: ↑2020-06-19, 11:57To usługa biur detektywistycznych, o której pewnie większość ludzi nie słyszała, a dla mnie była bardzo przydatna. Znalezienie świadków kolizji drogowej przez detektywa reprezentującego biuro detektywistyczne w Poznaniu pomogło mi zaoszczędzić mnóstwo pieniędzy. Dzięki ich zeznaniom, potwierdzającym brak mojej winy, mogłem ubiegać się o odszkodowanie w firmie ubezpieczeniowej. Warto poszukać świadków zdarzeń, w których nie było Waszej winy, a jesteście o to posądzeni.