Witam
Chcę ubiegać się o licencje detektywa. Mam takie pytanie. Może ktoś skończył detektywistykę na uczelni Ochikara w Lublinie. Jak tam jest z nauczaniem, czy dobrze tam przygotowują ludzi do egzaminu? Do Lublina mam ponad 100km i to jest najbliższa uczelnia detektywistyczna w okolicy stąd pisze tego posta bo nie wiem czy szukać sobie mieszkania itp. Dlatego pytam was co sądzicie o tej uczelni?
Proszę o odpowiedź
Ochikara Lublin
Moderatorzy: redaktor, Detektyw
-
- Kontakt:
- Detektyw
- Kontakt:
Re: Ochikara Lublin
Moim zdaniem lepiej przygotować się samemu niż korzystać z takich "zajęć".alberthus pisze:Może ktoś skończył detektywistykę na uczelni Ochikara w Lublinie. Jak tam jest z nauczaniem, czy dobrze tam przygotowują ludzi do egzaminu?
Przecież całość materiału obowiązującego na egzaminie znajduje się na stronach poszczególnych WPA KWP (Wydziałów Postępowań Administracyjnych danej Komendy Wojewódzkiej Policji)
Mylicie pojęcia, to nie "uczelnia" a maszynka do zarabiania pieniędzy ;-)alberthus pisze:Dlatego pytam was co sądzicie o tej uczelni?
Niestety ale tak to wygląda, po drugie..... moim skromnym zdaniem, próbujcie jeśli macie chęć na "zrobienie" L.D. bo jak zmienią się przepisy i egzaminy będą organizowane przez KGP W-wa, to odsetek zdających będzie baaardzo niski. Tak to będzie niestety wyglądało.
Pozdrawiam i życzę sukcesów w trakcie egzaminu.
Na swoją dobrą opinię musimy pracować 20 lat. Wystarczy pięć minut, by ją utracić - Warren Buffet
-
Re:
Z doswiadczenia mojego kuzyna wiem ze faktycznie są spoko, wg mnie bardzo dobrze ucza. Wiadomo, trzeba tez sporo samodzielnie ogarnąć.