tu mozna sprawdzic Banaszewskiego
https://detektywlodzbanaszewski.pl/pryw ... ktyw-lodz/
Prywatny detektyw cennik
Moderator: Detektyw
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Prywatny detektyw cennik
Chciałem poruszyć temat, który wraca jak bumerang – ile kosztują usługi detektywa? Na stronach internetowych wielu biur trudno znaleźć konkretne kwoty, a klienci często są zaskoczeni, gdy okazuje się, że „proste sprawdzenie” kosztuje więcej, niż się spodziewali.
Na co wpływa cena?
Z mojego doświadczenia wynika, że ceny są uzależnione od wielu czynników:
Rodzaj usługi – obserwacja, weryfikacja, lokalizacja GPS, wykrywanie podsłuchów, wywiad gospodarczy itd.
Czas realizacji – zlecenia nocne, weekendowe lub pilne są zazwyczaj droższe.
Lokalizacja – działania w terenie górskim, przygranicznym lub poza dużymi miastami często generują dodatkowe koszty.
Liczba osób zaangażowanych w operację – np. przy śledzeniu lub zabezpieczeniu mienia.
Realne widełki cenowe (na podstawie rynku śląskiego i małopolskiego):
Obserwacja: od 150 do 300 zł za godzinę
Wykrywanie podsłuchów: od 1000 do 4500 zł za jedno zlecenie
Poszukiwanie osób: od 2000 zł, w zależności od danych wyjściowych
Sprawy rozwodowe: od 3500 zł, przy zaangażowaniu minimum 2-3 dni roboczych
Uczciwa reklama – Biuro prywatnydetektyw.eu
Jeśli ktoś szuka transparentnych warunków współpracy i uczciwego podejścia do wyceny, polecam zajrzeć na stronę mojego biura: www.prywatnydetektyw.eu.
Działamy na terenie całej Polski, w szczególności Śląska i Małopolski.
Staramy się zawsze przedstawić klientowi możliwie realną wycenę już na początku rozmowy – bez ukrytych kosztów i mętnych warunków.
Dla klientów indywidualnych i firmowych mamy osobne modele rozliczeń, a do bardziej złożonych spraw podchodzimy etapowo – żeby nie przepalać budżetu, tylko realnie coś ustalić.
Na co wpływa cena?
Z mojego doświadczenia wynika, że ceny są uzależnione od wielu czynników:
Rodzaj usługi – obserwacja, weryfikacja, lokalizacja GPS, wykrywanie podsłuchów, wywiad gospodarczy itd.
Czas realizacji – zlecenia nocne, weekendowe lub pilne są zazwyczaj droższe.
Lokalizacja – działania w terenie górskim, przygranicznym lub poza dużymi miastami często generują dodatkowe koszty.
Liczba osób zaangażowanych w operację – np. przy śledzeniu lub zabezpieczeniu mienia.
Realne widełki cenowe (na podstawie rynku śląskiego i małopolskiego):
Obserwacja: od 150 do 300 zł za godzinę
Wykrywanie podsłuchów: od 1000 do 4500 zł za jedno zlecenie
Poszukiwanie osób: od 2000 zł, w zależności od danych wyjściowych
Sprawy rozwodowe: od 3500 zł, przy zaangażowaniu minimum 2-3 dni roboczych
Uczciwa reklama – Biuro prywatnydetektyw.eu
Jeśli ktoś szuka transparentnych warunków współpracy i uczciwego podejścia do wyceny, polecam zajrzeć na stronę mojego biura: www.prywatnydetektyw.eu.
Działamy na terenie całej Polski, w szczególności Śląska i Małopolski.
Staramy się zawsze przedstawić klientowi możliwie realną wycenę już na początku rozmowy – bez ukrytych kosztów i mętnych warunków.
Dla klientów indywidualnych i firmowych mamy osobne modele rozliczeń, a do bardziej złożonych spraw podchodzimy etapowo – żeby nie przepalać budżetu, tylko realnie coś ustalić.
https://prywatnydetektyw.eu - kompleksowo i profesjonalnie, Śląsk i Małopolska